Тернопіль Інформ

Джордан Уайти: 12-кратна переможниця турнірів Великого шолома вважає, що спонсорство є ключовим фактором

Джордан Уайти: 12-кратна переможниця турнірів Великого шолома вважає, що спонсорство є ключовим фактором
43403 ПЕРЕГЛЯДІВ

Спортсменка Джордан Уайс каже, що «спонсорство гравців і турнірів» є ключем до розвитку тенісу на візках. Вайс, яка виграла титул чемпіона Відкритого чемпіонату США серед жінок в парному розряді з японської партнеркою Юи Камідзі, каже, що деякі гравці «заробляють удвічі менше, ніж інші».

28-річна спортсменка також повідомила, що її четверті Паралімпійські ігри в Токіо наступного літа стануть для неї останніми.

«Існує великий розрив в прибутках гравців турнірів Великого шолома і тих, хто бере участь в турі ITF», - сказала Вайс. На питання, чи можуть тенісисти-інваліди заробити достатньо грошей для кар'єри, Уайс відповіла: «Абсолютно вірно, якщо ви постійно берете участь в турнірах Великого шолома. Є 20 осіб, які працюють повний робочий день і заробляють на життя пристойним доходом, і саме тут, я думаю, необхідно щось змінити, щоб більше людей могло це зробити. У кожного з нас був власний номер з їжею і напоями за запитом», - додала вона. «Все було бездоганно, і все дотримуються правил».

12-кратна переможниця турнірів Великого шолома також підтвердила, що Паралімпійські ігри в Токіо наступного літа стануть її останньою подією через її бажання «розширити нашу сім'ю».

«Я робила це протягом 20 з гаком років свого життя, і я думаю, що прийшов час для нової глави», - сказала вона.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео