Тернопіль Інформ

Команді Андрія Шевченка не вдалося обіграти збірну Нігерії

Команді Андрія Шевченка не вдалося обіграти збірну Нігерії
118348 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вперше за десять років у Дніпрі відбувся матч за участю національної збірної України з футболу. На стадіоні “Дніпро-Арена” наша команда у товариському поєдинку грала із “супер-орлами” із Нігерії. 2:2 — нічия, вирвана впродовж хвилини. 

Для “жовто-синіх” матч розпочався далеко не найкраще. Вже на четвертій хвилині підопічні Андрія Шевченка пропустили перший гол. Після прострілу нігерійця Алекса Івобі з лицьової лінії передачу вдало замкнув Джо Арібо.

Другий гол також був за Нігерією. На 34-й хвилині Олександр Караваєв “привіз” українцям пенальті, яке потужним ударом реалізував Віктор Осімхен.

У другому таймі збірна Україна почала діяти більш злагоджено. Проте влучно відповісти опонентам нашій команді все одно не вдавалося.

І тільки на 78-мій хвилині Олександр Зінченко завдав точного удару. Для цього він спочатку “прибрав” захисників всередині штрафного майданчика, а потім обіграв голкіпера нігерійців.

А вже через декілька секунд після розіграшу у центрі поля українська команда перехопила атаку. Її результативно завершив Роман Яремчук, поставивши крапку у цьому протистоянні.

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео