Тернопіль Інформ

DoLikeOlympians. Спортивні. Активні. Об'єднані ІФКЕП

DoLikeOlympians. Спортивні. Активні. Об'єднані ІФКЕП
309163 ПЕРЕГЛЯДІВ

"#DoLikeOlympians. Спортивні. Активні. Об'єднані ІФКЕП"

Цього тижня велика і дружна сім’я Ірпінського фахового коледжу економіки та права святкує 26 років з дня створення. 

Саме сьогодні, 5 грудня відбулися традиційні спортивні змагання за підтримки Відділення НОК України в Київській області у межах Всеукраїнського проекту НОК України #DolikeOlympians, на які з нетерпінням чекали як студенти, так і викладачі, а ще батьки студентів та майбутні абітурієнти – учні 9-х класів шкіл Ірпеня. Це спортивне свято стало вже традиційним в  закладі завдяки підтримці Відділення НОК України в Київській області та проводиться щороку. Захід викликав  шквал позитивних емоцій. Проводив спортивно-розважальну програму викладач фізичного виховання, член відділення НОК України в Київській області Віктор Гулай. А оцінювало команди вельмишановне журі, від якого прозвучало багато теплих слів, побажань та привітань: директор коледжу Оксана Пілевич; голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський; випускник коледжу, помічник судді Окружного адміністративного суду міста Києва Микита Кириллов; голова студентського парламенту коледжу Аміна Гаврилюк.  Конкурси були цікаві, креативні, різноманітні, згуртували колектив кожної команди. Ось в такій атмосфері взаєморозуміння, взаємодопомоги, доброти проходило свято.

Переможцями стала команда студентів. Почесне ІІ місце, розділили команди батьків та викладачів. ІІІ місце зайняла команда наймолодших – майбутніх абітурієнтів! Члени всіх команд отримали не тільки задоволення від спортивного свята, а  нагороджені грамотами, солодкі призи та атрибутику від НОК України. 

Дійсно, цей захід показав, що спорт має дивовижні властивості, а ще й в проєкі НОК України #DolikeOlympians: об’єднує людей, зміцнює їх здоров’я, характер, дух. І тому переможці у нас сьогодні всі!

#НОК #КОВНОК#спорт #Ірпінь #ІФКЕП #DolikeOlympians

© 2020 ternopol-inform

Мої відео