Тернопіль Інформ

Звітно-виборча конференція Київської обласної федерації боксу

Звітно-виборча конференція Київської обласної федерації боксу
410875 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в місті Київ пройшла Звітно-виборча конференція Київської обласної федерації боксу, яка в свою чергу була приурочена 20 річниці заснування Федерації.

Дану подію Київського обласного боксу відвідав і голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський, доречі був нагороджений "Почесною відзнакою" з нагоди 20 річчя організації.

Асамблея відбулася згідно регламенту та порядку денного, а за підсумками голосування новим президентом Київської обласної федерації боксу було обрано депутата Київської обласної ради Юліана Москаленко! Також слід зазначити що головою наглядової ради Федерації став екс-президент, член відділення НОК України в Київській області, президент Всеукраїнської федерації студентського боксу Костянтин Калашніков, а Володимир Матвійчук, член виконкому Відділення НОК України в Київській області зайняв посаду віце-президента Федерації.

Від колективу Відділення висловлюємо вітання новому складу Київської обласної федерації боксу та бажаємо подальших успіхів та розвитку!

#НОК #КОВНОК #Бокс #спорт #молодь

© 2020 ternopol-inform

Мої відео