Тернопіль Інформ

Усик та Дюбуа оголосять про бій найближчим часом – заява президента WBA

Усик та Дюбуа оголосять про бій найближчим часом – заява президента WBA
220630 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент WBA Хільберто Мендоса підтвердив інформацію про те, що команди чемпіона в надважкій вазі Олександра Усика та Даніеля Дюбуа ведуть перемовини про бій.

"WBA на шляху до того, щоб у кожному дивізіоні був лише один чемпіон світу. По два чемпіони залишилося тільки в 5 дивізіонах, однак в суперважкому і мінімальному ми вже в процесі. Очікуйте на анонси найближчим часом", – написав Хільберто Мендоса у своєму Twitter.

Раніше Майкл Бенсон повідомляв, що представники Даніеля Дюбуа (19-1, 18КО) надіслали WBA медичне підтвердження про відновлення свого протеже від травми. Очікується, що на кону поєдинку між Олександром Усиком (20-0, 13КО) та британцем стоятимуть усі титули українського чемпіона за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Додамо, бій Усик vs Дюбуа може відбутися влітку на арені О2 у Лондоні. У своєму крайньому поєдинку Даніель попри травму коліна здолав Кевіна Лерена нокаутом в 3-му раунді. Наразі єдину поразку в його рекорд записав Джо Джойс у 2020 році, достроково перемігши земляка в 10-му раунді. Українець на профі-рингу ще не куштував фіаско на смак.

Джерело

Теги: Усик – Дюбуа,Усик ,Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Олександр Усик ,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Даніель Дюбуа,Дюбуа,Даніель Дюбуа Вікіпедія,Бокс,Новости,новости бокса,Новини,новини боксу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Президент WBA Хільберто Мендоса,WBA Хільберто Мендоса,WBA Мендоса,WBA ,Хільберто Мендоса,Мендоса,Хільберто Мендоса Вікіпедія,WBA, WBO, IBF ,IBO,Майкл Бенсон,Бенсон,Джойс ,Джо Джойс
Автор: admin.sportcomua

© 2020 ternopol-inform

Мої відео