Тернопіль Інформ

Бою з Усиком не буде? Ф'юрі пророкують відхід з боксу

Бою з Усиком не буде? Ф'юрі пророкують відхід з боксу
356831 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тайсон Ф'юрі (31-0-1, 22 КО) в суботу в Лас-Вегасі в заключному бою трилогії з Деонтеєм Вайлдером (42-2-1, 41 КО) нокаутував американця в 11-му раунді і провів перший захист титулу WBC.

Легендарний британський боксер Карл Фроч не виключив, що Ф'юрі раптово може піти з боксу.

"Я як і раніше хотів би побачити його в бою проти Джошуа. Мені шалено цікаво подивитися за його протистоянням з Усиком. Але чи залишилися для нього виклики в спорті? Чесно? Я не здивуюся, якщо залишився рік до того, як він завершить кар'єру", - написав Фроч в своїй колонці на Sky Sports.

Ф'юрі в наступному бою повинен зустрітися з «тимчасовим» чемпіоном WBC Ділліаном Вайтом, якого 30 жовтня чекає поєдинок з Отто Валліним.

Бій з Усиком або Джошуа «Циганський король» при кращому сценарії проведе в кінці 2022 року.

Теги: Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,Украина, Україна,бокс,новости бокса,новини боксу, Ф'юрі-Уайлдер,WBC Деонтей Уайлдер,WBC Уайлдер,Деонтей Уайлдер,Деонтей Уайлдер Википедия,Деонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Википедия,Уайлдер,Тайсон Фьюри,Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,Тайсон Ф'юрі,WBC,Лас-Вегас, Ф'юрі,Ф'юрі ,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія, Карл Фроч, Фроч,Карл Фроч Вікіпедія,Фроч Вікіпедія, Джошуа Вікіпедія ,Джошуа Википедия,Ентоні Джошуа, Ентоні Джошуа Вікіпедія ,Джошуа,Энтони Джошуа Википедия,Энтони Джошуа , Александр Усик ,Олександр Усик,Усик Википедия, Александр Усик Википедия,Олександр Усик Вікіпедія,Усик Вікіпедія,Sky Sports,WBC Ділліан Вайт,WBC ,Ділліан Вайт,Ділліан Вайт Вікіпедія,Вайт,Вайт Вікіпедія,Отто Валлін,Отто Валлін Вікіпедія,Валлін,Валлін Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 ternopol-inform

Мої відео