Тернопіль Інформ

Красюк пояснив, чому фінальний гонг в бою Усик - Джошуа пролунав раніше

Красюк пояснив, чому фінальний гонг в бою Усик - Джошуа пролунав раніше
261952 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, прокоментував скандальну ситуацію, пов'язану з тим, що в 12-му раунді бою з Ентоні Джошуа фінальний гонг нібито пролунав на п'ять секунд раніше.
 
«Секундомір був включений в момент, коли рефері сказав: «Бокс». Оскільки це був 12-й раунд, рефері запросив хлопців привітати один одного. Це нормальна практика. У цей момент був запущений секундомір. Від моменту гонга до моменту включення секундоміра пройшло п'ять секунд.
 
Нас теж хвилювало це питання. Ми наступного ранку з секундоміром все виміряли по трансляції - дійсно від гонга до гонга пройшло рівно три хвилини», - сказав Красюк.
 
Відзначимо, що на останніх секундах Усик був близький до того, щоб нокаутувати суперника, через що багато хто подумав, що гонг врятував британця.

sport.ua

Теги: Олександр Красюк,Олександр Красюк Вікіпедія,Красюк Вікіпедія,Красюк ,Генеральный директор K2 Promotions Красюк,Генеральный директор K2 Promotions Александр Красюк,Красюк,Красюк Александр,Александр Усик ,Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Усик Вікіпедія,Олександр Усик Вікіпедія,Усик-Джошуа, Ентоні Джошуа,Джошуа,Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия, Джошуа Вікіпедія , Ентоні Джошуа Вікіпедія ,WBA, WBO ,IBF,Лондон,Тоттенхем,WBC,K2 Promotions ,Генеральный директор K2 Promotions ,спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,бокс,новости бокса,новини боксу
Автор: admin.sportcomua

© 2020 ternopol-inform

Мої відео