Тернопіль Інформ

Російське вторгнення в Україну : В українців ще багато роботи по знищенню ворога Секретар РНБО Олексій Данілов по поточній ситуації

Російське вторгнення в Україну : В українців ще багато роботи по знищенню ворога  Секретар РНБО Олексій Данілов по поточній ситуації
421198 ПЕРЕГЛЯДІВ

? В українців ще багато роботи по знищенню ворога

Секретар РНБО Олексій Данілов по поточній ситуації:

? Ворог дістав потужного удару по всіх фронтах і вимушений робити перегрупування і мобілізувати додатковий резерв. 

? Тактична ініціатива поступово переходить до України. 

? Основні міста, як стратегічні цілі російських окупантів – Київ, Харків, Маріуполь – повністю під контролем української влади.  

? Попри концентрацію колосальних ресурсів для блокування і захоплення Миколаєва і Сум, ці міста успішно тримають оборону. 

? Російські окупанти готуються до штурмових дій у напрямку Полісся та Сіверська. Московити не полишають надії блокувати Київ, але все це марно.

? Завдяки блискучій роботі української розвідки і спецслужб, маємо вичерпну інформацію щодо планів та намірів командування військ країни-терориста. Активно допомогають розвідданими західні партнери. 

? Кремль сконцентрував безпрецедентну в сучасній історії кількість військової техніки – тисячі тонн броньованого металу, який буде знищений і спалений. 

Тому у нас, дорогі друзі, ще дуже багато роботи! Слава Україні і смерть ворогам!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2020 ternopol-inform

Мої відео