Тернопіль Інформ

Невже Джо Байден прилетить до України вже цього літа?

Невже Джо Байден прилетить до України вже цього літа?
22729 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 серпня в Україні планують провести саміт Кримської платформи. Це питання наразі є одним із найактуальніших для України. На першому місці, як і в усіх країнах, в нас наразі знаходиться ліквідація наслідків пандемії, проте ситуацію з Донбасом та з Кримом політики прагнуть вирішити якомога скоріше. Але за словами влади, ми очікуємо прибуття до України президента Сполучених Штатів Америки саме на Кримський саміт. Джо Байден вже неодноразово висловлював свою зацікавленість в тому, що відбувається в Криму. Також він запевняв, що підтримає Україну в цей скрутний час.

Про можливість прибуття Джо Байдена до України сказав лідер кримських татар Мустафа Джемілєв. Ці слова пролунали під час його виступу на заході в "Кримському досі", присвяченому Дню опору окупації Криму і Севастополя. Він нагадав про те, що нещодавно Володимир Зеленський підписав наказ про створення Кримської платформи. Лідер кримських татар має великі сподівання стосовно цієї події. Він переконаний в тому, що така вагома підтримка від лідерів багатьох країн може допомогти у розв'язанні нинішніх проблем. Проте політик переконаний в тому, що переважна кількість передових політиків приєднається до платформи 23 серпня. Звісно, зі стовідсотковою впевненістю сказати про те, що Джо Байден буде на цьому з’їзді сказати не може ніхто. Адже в такі часи загадувати аж на такий довгий час не варто, але політик робитиме все можливе, аби допомогти нам із цією проблемою.

А ми нагадуємо, що в Америці нещодавно провели інавгурацію нового президента, який тепер став офіційним представником США. Сам процес відбувався не з такою пишністю, як зазвичай, проте цього разу кожен зміг відчути себе частиною суспільства, що змінюється. Тож всі раді привітати нового президента.


© 2020 ternopol-inform

Мої відео