Тернопіль Інформ

Що обговорюватимуть в РНБО під час наступного засідання?

Що обговорюватимуть в РНБО під час наступного засідання?
22783 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Данілов розповів про те, що будуть обговорювати на наступному засіданні РНБО. За його словами в першу чергу важливо буде обговорити те, що стосується Генпрокуратури та заслухати звіти про роботу від Служби безпеки України, МВС та інших держзакладів, які займаються захистом суверенності нашої держави. На попередньому засіданні вже підіймали питання, які стосуються дезертирства та державної зради.

Останнім часом це питання стало досить актуальним серед населення України. Адже після початку агресії Російської Федерації все частішими стають випадки дезертирства та держзради. Державним службам доведеться пояснити, чому так багато питань залишилось без розгляду. Тим паче, що саме зараз, коли Росія намагається дезінформувати населення, нам необхідно берегти свою суверенність та незалежність від тих, хто намагається посягнути на неї з середини.

Данілов зауважив: "Ми хочемо почути, чому вони такий довгий термін перебувають у якомусь невідомому процесі. Тобто процес відомий з точки зору юриспруденції, але немає відповіді суспільству – чому за шість-сім років немає крапки в цих справах". Тож тепер влада самостійно контролюватиме, як просуваються розслідування справ, які можуть нашкодити українцям та нашій державі. У Раді національної безпеки зацікавлені в тому, щоб якнайшвидше припинити все те, що наразі відбувається. А для цього їм необхідно буде встановити більш жорсткий контроль за діяльністю всіх служб.

Передумовами до всіх подій, які відбуваються сьогодні стало те, що Президент України ввів заборону на три канали, після чого наклав санкції на Тараса Козака, Віктора Медведчука та його дружину. А 26 лютого РНБО ухвалила максимальні санкції, які дозволяє законодавство, щодо 10 посадових осіб, які зрадили Україну.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео