Тернопіль Інформ

Україна перша, хто сплатив всі внески в НАТО!

Україна перша, хто сплатив всі внески в НАТО!
183606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом певного часу Україна намагається стати частиною ЄС та НАТО. Певний час, поки відбувалось становлення цих організацій ми не брали участі в їхній діяльності. Хоча сучасні політики й переконані, що даремно. Але навіщо думати про те, чого вже не повернеш? Ми намагаємося працювати із тим, що маємо та йти у майбутнє великими кроками!

Сьогодні на сторінці в Twitter, представники України в ООН опублікували таку новину: “Україна офіційно стала першою державою-членом ООН у 2021 році, яка повністю сплатила внески в ООН. Україна твердо налаштована продовжувати виконувати свої зобов'язання перед ООН, виплачуючи внески в повному обсязі й в найкоротші терміни”. Україна буде робитиме все, що в її силах, аби співробітництво ставало дедалі міцнішим, і ми дедалі впевненіше дивились у майбутнє разом з тими, хто нас підтримує.

А ми нагадуємо про те, що нещодавно Генеральна асамблея ООН прийняла нову резолюцію: “Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, Україна”. Вони вимагають, аби Росія виконувала свої обов’язки перед тими, хто мешкає на окупований території. І не дивлячись на те, що вони захопили територію, вони не мають жодного права жорстоко поводитись з населенням.

ООН вимагає, аби на територію Криму пустили незалежних спостерігачів, які впевняться в тому, чи не було порушено прав жителів окупованої території. Для тих, кого відправлять на цю місію, організація вимагає повної недоторканності з боку тих, хто зайняв території. Проте поки жодних коментарів з боку окупантів не було. А ми намагаємось контролювати те, що відбувається на підконтрольних Росії територіях Луганську та Донецьку. Вже триває понад 100 діб без єдиного пострілу. Тож ми не чуємо жодних повідомлень про смерть військових. А їхні родини можуть зітхнути з полегшенням, поки їхні найдорожчі люди в безпеці.


© 2020 ternopol-inform

Мої відео