Тернопіль Інформ

Президент розповів, яких успіхів ми досягли за 2020 рік

Президент розповів, яких успіхів ми досягли за 2020 рік
136008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ось і підбігає кінця 2020 рік. Було багато хорошого, та й проблем нам довелось пережити не мало. Але все ж таки партія “Слуга народу” вважає, що нам є, чим пишатись, тож саме час показати свої успіхи на усю країну.

Давид Арахамія голова фракції “Слуга народу” та голова партії Олександр Корнієнко розповіли про досягнення партії у 2020 році. Вони підкреслили, що одним із найбільших досягнень стало те, що нас більш менш, але оминула тотальна катастрофа, яка заполонила увесь світ. В країні відновили лабораторну систему і збільшили кількість ліжок для хворих на COVID-19.

Також вони розповіли про програму “Велике будівництво”. Як вони припинили ведення відкритого вогню на Донбасі. Найважливішими змінами вони вважають реорганізацію ринку землі, легалізацію ігорного бізнесу та децентралізацію. Це був перелік звершень, які Арахамій та Корнієнко вважають найвидатнішими цього року.

Що ж стосується наступного, то партія планує прийняти закон про всеукраїнський референдум, ввести доплати пенсіонерам, які досягли 75-річного віку, здійснити реформу Конституційного суду і прискорити програму "Велике будівництво".

Корнієнко вважає, що зміни цього року принесли багато чого для того, аби місцеві вибори проходили максимально чесно. Також на його думку децентралізація сприятиме розвитку більшої кількості регіонів. Проте як саме вона буде проходити у непромислових регіонах, і звідки їм брати бюджет, поки що невідомо.

Але зміни все ж таки є. До чого вони призведуть дізнаються наші онуки з підручників курсу “Історія”. А поки що нам залишається лише чекати бою курантів і радіти тому, що в нас все починає йти на лад. А коли пройде період пандемії, тоді й побачимо, що влада робитиме надалі, а поки всі сили віднімає хвороба.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео