Тернопіль Інформ

Немає грошей? Тож можна розрахуватись фальшивими монетами, саме так і зробила жінка з Дніпра!

Немає грошей? Тож можна розрахуватись фальшивими монетами, саме так і зробила жінка з Дніпра!
9098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні поліціянти затримали жінку, яка намагалась розраховуватись фальшивими грошима. Як виявилось, вона це скоювала за допомогою сувенірних грошей зі звичайного канцелярського магазину. Про це повідомила Національна поліція Дніпровської області.

Жінка з Першотравенська постійно скуповується на одному й тому самому ринку. Проте розраховується вона лише купюрами номіналом у тисячу гривень. Як виявилось сьогодні, за харчові продукти вона розрахувалась фальшивою купюрою, через що й викликали поліцію. Під час затримання поліціянти виявили, що 44-річна мешканка Дніпра вже не вперше намагається розрахуватись фальшивими грошима. Тож на момент затримання в неї з собою вже були 6 фальшивих купюр по тисячі гривень.

Під час допиту жінка визнала свою провину. Тепер їй інкримінують статтю 190 Кримінального Кодексу України. Це розглядатиметься як шахрайство. Тож яке покарання отримає жінка, поки залишається невідомо.

А поліція також розповіла про те, що в Кривому Розі місцева школярка випила за один раз 40 пігулок анальгетика. Її одразу забрала карета швидкої допомоги. Дівчинка 2005 року народження наразі перебуває у дуже важкому стані. Чи залишиться вона спокійно жити, лікарі поки не беруться говорити. Адже не дивлячись на те, що її життю вже нічого не загрожує, вона все одно заподіяла величезну шкоду своєму організму.

Тож поліція вкотре звертається до батьків та просить бути більш пильними стосовно своїх дітей. Адже досить часто вони стають жертвами підступних махінацій вже більш дорослих та досвідчених людей. Вони штовхають тих на непередбачувані вчинки шляхом психологічного тиску. Цього не помітити одразу, проте намагайтеся частіше проводити час разом.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео