Тернопіль Інформ

Досить насилля: дівчата, яких постійно б’є батько, хочуть до дитячого будинку!

Досить насилля: дівчата, яких постійно б’є батько, хочуть до дитячого будинку!
9850 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лікарі повідомили поліцію про те, що сьогодні до них доправили дитину 14 років. Її привезли з великою кількістю синців та побоїв. Через гематоми на голові, вчителі були просто вимушені викликати швидку допомогу. Була досить велика ймовірність того, що дитина втратить свідомість просто посеред одного з уроків.

Коли дівчинку відвезли до лікарні, першим ділом її обстежили, а потім спробували поговорити. Відчувши себе у безпеці вона розповіла про те, що її вже протягом довгого часу б’є батько. За словами дитини, батько накинувся на неї з табуреткою. У родині подібні інциденти відбуваються регулярно. Дівчат постійно б’ють без вагомої на те причини. А найгірше в цій ситуації те, що і госпіталізацією напад батька закінчився теж не вперше. Адже таке відбувається постійно.

Коли стали проводити розслідування, виявилося, що минулого разу на місці цієї дитини була її молодша сестра. В дівчинки були просто жахливі травми. Вона перебувала у лікарні протягом 9 місяців. Про цю родину знають вже далеко не перший рік. Вона перебуває під постійним контролем соціальних служб. Раніше в них вже встигли відібрати двох дівчат. Зараз вони живуть у приймальних родинах та за домівкою не сумують. Їхні приймальні батьки приділяють їм багато часу.

Проте три сестри все ще перебувають в небезпечній родині. Батько продовжує знущатись зі своїх доньок. Коли це завершиться, поки невідомо. Проте дівчата сильно вірять в те, що скоро їх врятують від домашнього насилля та вони зможуть почати нове життя.

В поліції сказали, що за фактом скоєння насилля над неповнолітніми, чоловікові наразі загрожує понести кримінальну відповідальність. Але слідство триває і як скоро все стане на свої місця, поки невідомо. Проте ми обов’язково триматимемо руку на пульсі та повідомимо вам всі останні факти.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео