Тернопіль Інформ

Безплатні заняття з велоспорту: в Кривому Розі досвідчений велосипедист розповість всім про правила їзди на велосипеді!

Безплатні заняття з велоспорту: в Кривому Розі досвідчений велосипедист розповість всім про правила їзди на велосипеді!
9334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про те, що Велоклуб UBF та Об’єднання Відповідальних громадян в рамках проєкту «Кривий Ріг – Зручний» вирішили провести уроки про поводження велосипедистів під час пересування проїжджою частиною.

За їхніми словами, скоро весна, а отже на дорогах з’являться велосипедисти. І найцікавіше те, що їздити всі вміють прекрасно. Особливо молодь може виробляти такі трюки, що нам навіть не снилося, проте як справа доходить до правил дорожнього руху, так і починаються проблеми. Адже ми часто чуємо про те, як потрібно переходити пішоходам дорогу, але навіть не замислюємося про те, а як мають просуватись велосипедисти? Як пішоходи, чи як авто? Хто кого має пропускати.

Тому для того, щоб таких питань більше не виникало 20 та 27 лютого будуть проведені безплатні заняття у «Велошколі: правила дорожнього руху для велосипедистів». Заняття проводитиме людина, яка перебуває за кермом велосипеда понад 9 років. Денис Дубов є співзасновником Велоклубу UB, головним організатором масових велосипедних заходів у Кривому Розі. Тож досвід в нього чималий. Але він прагне поділитися ним із нами. Він планує розповісти про власні помилки та про те, як їх не припускатися, також повідомить про те, як не наражати на небезпеку ні себе, ні інших.

За 4 години ви дізнаєтесь все про: вимоги до обладнання велосипеду згідно з ПДР, дії при ДТП. Отримаєте також відповіді на питання: що таке мертві зони та як їх уникнути, чому небезпечний об’їзд припаркованих авто і що робити з потоком машин. А найголовніше, матимете можливість самі поставити питання, які вас цікавлять. Тож не пропустіть цю важливу подію, адже знання за плечима не носити, а от гіпс, можна.



© 2020 ternopol-inform

Мої відео