Тернопіль Інформ

Мерія Кривого Рогу розповіла, з якими ситуаціями до них приходять мешканці міста

Мерія Кривого Рогу розповіла, з якими ситуаціями до них приходять мешканці міста
9283 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно влада вирішила провести аналіз того, з якими питаннями найчастіше до них звертається місцеве населення. Тож тепер вони готові представити ТОП-8 причин, з якими населення найчастіше звертається до них.

За попередньою інформацією відділу, який займається опрацюванням звернень громадян, найпопулярніші цього року наступні види звернення:

Першим типом звернень стали такі: ремонт дахів, міжпанельних швів, карнизів, доріг, тротуарів, систем водовідводу та обрізання дерев.

На другому місці знаходяться звернення стосовно отримання “Картки мешканця Кривого Рогу”. Вона надає пільги в багатьох місцях мешканцям міста. Адже є певний ряд маршрутів, які зробили майже безплатним для всіх володарів такого документу. Разом із карткою люди цікавляться також соціальними виплатами та субсидіями.

На третьому місці знаходяться звернення людей, які стосуються отримання медичної допомоги, заключення декларацій та інших видів безплатної медичної допомоги. Загалом медицина Кривого Рогу стала набагато продуктивнішою за цей рік. Вона збагатилась різним обладнанням та розширила спектр надання своїх послуг. Наприклад, це стосується реабілітації.

Четверте місце займають питання перевезення населення в умовах карантину. Адже з початку пандемії графік довелось змінити. Його намагались підлаштувати під потреби населення, аби люди мали змогу дотримуватись необхідної дистанції. Велику частину з них влада вже встигла задовольнити. Проте деякі все ще чекають своєї черги.

На п’ятому місці наразі перебувають питання, які стосуються оформлення земельних територій та оренди земельних угідь.

Шосте місце залишили за собою звернення, які стосуються дистанційної форми освіти. Що, як і коли робити дітям та батькам.

На сьомому місці стоять питання, які стосуються повернення неякісних товарів.

А на восьмому місці наразі перебувають питання, які стосуються позбавлення батьківських прав та захист прав на житло для сиріт.


© 2020 ternopol-inform

Мої відео