Тернопіль Інформ

Вітаємо вчительку із Новомосковська за черговою нагородою!

Вітаємо вчительку із Новомосковська за черговою нагородою!
150195 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні про найкращих вчителів розповіла адміністрація ліцею “Самара”. Вони привітали їх із нагородою від департаменту освіти і науки й розповіли на своїй офіційній сторінці у Фейсбук про досягнення Світлани Миколаївни Костилевої: “Не одне покоління ліцеїстів завдячує високим рівнем своєї математичної підготовки саме цій вчительці. Світлана Миколаївна – вчитель вищої категорії, учитель – методист, вона вміє зацікавити учнів своїм предметом і забезпечити якісні знання з математики. Щорічно її обдаровані учні стають призерами міської та обласної олімпіади з математики, практично 100% випускників ліцею обирають для складання ЗНО саме математику. І результати ЗНО обʼєктивно демонструють якість знань учнів з математики, так у 2020 році учні Світлани Миколаївни мали середній бал ЗНО з математики 9,2, а попередні роки – 9,8 та 9,2 бали”.

Вони підкреслюють, що робота вчителя – це важка праця, яку може витримати далеко не кожен. Для того, аби зацікавити дитину у своєму предметі, необхідно мати не лише великий талант, а й неймовірне бажання вчити та вчитись. Виконуючи свою роботу день у день, багато вчителів забувають про те, що головне не навчити дітей писати контрольні роботи, а допомогти їм дійсно зацікавитись у своєму предметі. Тож ми із великою гордістю хотіли б долучитись до всіх привітань Світлані Миколаївні, яка вже багато років поспіль надихає своїх учнів на любов до математики.

Головна мета Світлани Миколаївни – виховати дійсно прекрасних та достойних людей. Математика математикою, а все ж таки виховання має бути першочерговою метою будь-якого вчителя. І лише тоді, коли ви зможете стати прикладом для учнів, тоді вони й справді стануть гідними людьми, каже вчителька! Тож вітаємо її з нагородою.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео