Тернопіль Інформ

Навіщо хулігани зрубали сосну, яку прикрасили для Новорічних свят

Навіщо хулігани зрубали сосну, яку прикрасили для Новорічних свят
190712 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно стало відомо, що хулігани зрубали ялинку, яку люди прикрашали спеціально для Нового року. Вони сподівались, що вона радуватиме всіх своїми вогниками та принесе багато радості дітям. Але хтось вирішив вчинити інакше.

Люди, які мешкають на вулиці Калиновська 37, прикрасили новорічну ялинку для всіх. Вони принесли іграшки з власного дому та прикрасили сосну, що стояла посеред дворів. Невідомі хулігани сьогодні зрубали дерево та забрали його разом з іграшками.

Мешканці міста обурені цією подією та звертаються до влади, аби та зробила щось із цим. Адже це далеко не перший випадок, який стався останнім часом. Нещодавно хулігани познімали іграшки із новорічних дерев просто посеред міста. А за декілька днів до цієї події хтось зрубав усі дерева, які місцева жителька спеціально висадила на кладовищі біля могили рідних.

Тож звертаються до всіх, хто знає щось про те, хто саме причетний до цих страшних подій. Звісно, це не найбільший гріх, який може зробити людина. Проте красти те, що люди намагались зробити для всіх, непристойно, як вважають мешканці. Тож припиніть знищувати красу навколо себе, просять люди.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео