Тернопіль Інформ

Прогулянка довжиною у день: у Дніпрі знайшлася пара, яка зникла у лісі

Прогулянка довжиною у день: у Дніпрі знайшлася пара, яка зникла у лісі
121798 ПЕРЕГЛЯДІВ

13 грудня Новомосковський район сколихнула новина про зникнення пари. Поліція одразу ж відреагувала та виїхала на пошуки. Проте ввечері так нікого і не змогли відшукати. А ближче до ночі все стало гаразд.
Жінка п’ятдесяти дев’яти років викликала поліцію до лісу. Вона повідомила про те, що вони з чоловіком пішли гуляти до лісу, але зійшли зі шляху і тепер не розуміють, де вони знаходяться. Зі слів потерпілої працівники поліції швидко змогли встановити, де можуть знаходитись чоловік з жінкою. Не гаючи часу вони відправились на пошуки. Вони тривали досить довго, адже вирахувати точне місце знаходження подружжя було неможливо.
Для того, аби потерпілі зорієнтувались, Михайло Гречаний та Артур Григорян їздили вздовж приблизного місця перебування людей із увімкненими сиренами. Почувши звук, потерпілі вийшли до машини працівників правоохоронних органів. Вони були вже змерзлі, через погоду, але ні обмороження, ні травм вони не отримали. Все закінчилось для них лише переляком.
Як виявилося пізніше, вони просто звернули не на ту стежку і відійшли від власного авто аж на 15 кілометрів. Працівники поліції відвезли подружню пару до їхньої машини. Тож у цієї історії таки стався щасливий кінець. Проте поліція досі не змогла знайти Ольгу Осауленко-Синєоку, яка зникла кілька днів тому. А троє дітей провалились під лід. Тож будьте обережні та слідкуйте за своїми рідними.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео