Тернопіль Інформ

Шість міст на Дніпропетровщині вже мають своїх очільників

Шість міст на Дніпропетровщині вже мають своїх очільників
42104 ПЕРЕГЛЯДІВ

За результатами голосування 25 жовтня обрані міські голови Покрова, Марганця, Апостолового, Синельникового, Першотравенська, Павлограда. Про це свідчать дані ЦВК на її офіційному сайті.

Згідно з результатами, в Апостолово переміг самовисуванець Андрій Оса. Першотравенськ тепер очолюватиме Оксана Вінницька від «Блоку Вілкула «Українська перспектива». А Синельникове — Дмитро Зражевський, який теж від «Української перспективи». У Павлограді переміг самовисуванець Анатолій Вершина, у Покрові — Олександр Шаповал від «Слуги народу», у Марганці — Геннадій Боровик від «ОПЗЖ».
Окрім цього, визначили переможців у семи селищах із 25 та у 14 із 41 села. Підрахунки голосів у всіх інших населених пунктах Дніпропетровщини все ще тривають.

Продовжується і прийом протоколів до ТВК Дніпропетровщини. Поки невідомо, скільки представників з яких партій увійдуть до обласної ради. Але за даними оброблених протоколів, відомо, що до її складу увійдуть наступні партії: «Слуга Народу», «ОПЗЖ», «Пропозиція», Блок Вілкула «Українська перспектива», «Європейська солідарність», «Громадська сила» та «Батьківщина».

До речі, в облраді має відбутися ще одна сесія депутатів нинішнього Vll-го скликання, де буде прийнятий бюджет області на 2021 рік.

Теги: місцеві вибори,ЦВК,результати,міські голови, Дніпропетровщина

© 2020 ternopol-inform

Мої відео