Тернопіль Інформ

У лікарні ім. Мечникова незабаром відкриють ще чотири відділення для лікування коронавірусу

У лікарні ім. Мечникова незабаром відкриють ще чотири відділення для лікування коронавірусу
20699 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таким чином, у медзакладі буде 190 місць для хворих на COVID-19. Наразі тут перебуває 30 пацієнтів із пневмоніями. Про це повідомив головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Напередодні Дня міста він звернувся до містян із закликом дотримуватися карантинних правил безпеки та поберегтися під час свята. Людям у віці 55+ лікар порадив уникати масових скупчень, а молодим одягати маски.

За словами Риженка, нині у медзакладі перебувають 30 пацієнтів із пневмоніями, 7 з яких — у важкому стані. До того ж, частішають випадки пневмоній у майбутніх матусь. 9 вересня доставили ще одну вагітну жінку із пневмонією.

Наразі на Дніпропетровщині чотири великі спалахи коронавірусної хвороби. Зокрема: 46 випадків КОВІДУ серед слухачів дільничних, інструкторів та викладачів Дніпропетровського університету внутрішніх справ. Четверо хворих-контактних осіб по спалаху у Дніпропетровському геріатричному пансіонаті. Також 6 випадків коронавірусу виявили у співробітників центру профілактики та боротьби зі СНІДом та три — серед педагогів 138-ї школи Дніпра. Усі спалахи на контролі обласного департаменту охорони здоров’я, проводяться протиепідемічні заходи, там визначили коло контактних осіб та організували медичне спостереження за ними.

В обласній лікарні Мечникова для надання допомоги хворим на коронавірус наразі задіяно два відділення. 

Теги: лікарня ім.Мечникова,Сергій Риженко,відділення ,лікування

© 2020 ternopol-inform

Мої відео