Тернопіль Інформ

У Дніпрі зменшили вартість паркування

У Дніпрі зменшили вартість паркування
23377 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після скасування старого тарифу, якого у суді добилися активісти, депутати міськради ухвалили тимчасовий тариф на послуги паркування на платних парковках міста. Він становить 10 гривень замість 15 за годину. Таке рішення підтримали 36 депутатів під час сесії міської ради 2 вересня.

Попри те, що 1 вересня бюджетна комісія не підтримала рішення запровадити тимчасовий тариф на паркування, питання все ж таки було винесено на сесію міської ради. І хоча 26 серпня Апеляційний суд відмінив тарифи на паркування, а міська влада мала діяти по процедурі прийняття регуляторного акта, депутати ухвалили новий тариф. Знову без громадського обговорення та надання розрахунків.

Тож, до того часу, як буде ухвалено тариф на паркування за регуляторною процедурою, у Дніпрі діятиме тимчасовий тариф — 10 гривень за годину паркування. За перше порушення інспектори не накладатимуть штрафи, а видаватимуть попередження. Порушника занесуть до бази даних, штрафуватимуть у разі повторного порушення.

Активісти громадської організації «Платформа Громадський контроль», за чиєю вимогою і було скасовано рішення виконкому міськради щодо вартості послуг паркування, оскаржуватимуть рішення, прийняте на сесії 2 вересня, у суді.

">

 

Теги: тарифи на паркування,сесія міськради, Дніпро

© 2020 ternopol-inform

Мої відео