Тернопіль Інформ

У Перещепино викрили жінку, яка потайки знімала гроші з картки свого знайомого

У Перещепино викрили жінку, яка потайки знімала гроші з картки свого знайомого
23142 ПЕРЕГЛЯДІВ

У п`ять «заходів» мешканка Новомосковського району заволоділа 19 тисячами гривень. Жага до чужих грошей може коштувати крадійці позбавлення волі на строк до 5 років. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Ще у серпні дільничні офіцери Перещепинського відділення поліції встановили факт зняття невідомою особою близько 3 тисяч гривень з карткового рахунку 41-річного місцевого жителя. Як з’ясували поліцейські, операція відбулася без наявності банківської картки. Стало відомо, що гроші з рахунку зникали й раніше, але чоловік не здогадувався, куди вони діваються. І тільки зараз поліцейські викрили 25-річну мешканку Новомосковського району, знайому потерпілого, причетну до злочину.

«Під час слідчих дій правоохоронці встановили її причетність ще до чотирьох крадіжок коштів з банківської картки потерпілого», — повідомляють у поліції.

Загалом дівчина заволоділа 19 тисячами гривень, підключившись з телефону до чужої банківської картки.
Наразі їй повідомлено про підозру, за скоєння крадіжки передбачається покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Теги: крадіжка,поліція, Дніпропетровщина

© 2020 ternopol-inform

Мої відео