Тернопіль Інформ

Мешканець Кривого Рогу разом із приятельками виготовляв та збував порнографічну продукцію

Мешканець Кривого Рогу разом із приятельками виготовляв та збував порнографічну продукцію
23019 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жінки «працювали» веб-моделями, 40-річний чоловік — організатором та розповсюджувачем. Усій трійці загрожує від двох до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Не гаяли часу на карантині мешканці Кривого Рогу, які вирішили підзаробити на порнографії. 40-річний організатор орендував для місця розпусти квартиру. Дві його приятельки виступали веб-моделями, виконуючи бажання клієнтів під час спілкування онлайн. Із записаних «сеансів» виготовлялася відеопродукція, яку організатор збував через інтернет. Зароблені гроші ділили майже порівну: половину — моделям, половину — «керівнику».

«Організатору інкримінується скоєння кримінальних правопорушень за ч.3 ст.301 ч.2 ст.302 та ч.1 ст.209 КК України (виготовлення та збут порнографічних предметів; створення та утримання місць розпусти; легалізація майна, одержаного злочинним шляхом), — повідомляють у прокуратурі. — Його двох спільниць судитимуть за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.301 КК України».

Наразі триває судовий розгляд, учасникам злочину загрожує від 2 до 6 років позбавлення волі.

Теги: онлайн-порностудія, Дніпропетровщина,веб-модель

© 2020 ternopol-inform

Мої відео