Тернопіль Інформ

У Кам`янському затримали зловмисника, який майже 11 років переховувався від слідства

У Кам`янському затримали зловмисника, який майже 11 років переховувався від слідства
22042 ПЕРЕГЛЯДІВ

За шахрайство та виробництво і збут наркотиків чоловік знаходився в розшуку з 2009 року. У біга кинувся, коли йому було лише 21 рік. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Несподіване повернення давно оголошеного в розшук місцевого мешканця поліція Кам`янського виявила в серпні 2020 року. А виїхав він з рідного міста ще у 2009, аби уникнути кримінальної відповідальності. Як з'ясувалося, майже 11 років чоловік жив у різних містах країни, постійно змінював адресу, заробляв випадковими заробітками. А потім вирішив покінчити з кочовим способом життя, сподіваючись, що ніхто його вже не розшукує. Але чоловіка затримали.

«За погодженням з місцевою прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України», — повідомляють у поліції.

Теги: переховувався,від слідства,Кам'янське,зловмисник ,у розшуку

© 2020 ternopol-inform

Мої відео