Тернопіль Інформ

У Дніпрі затримали шахраїв, які грабували пенсіонерів

У Дніпрі затримали шахраїв, які грабували пенсіонерів
26016 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинці під виглядом перевіряльників лічильників потрапляли до осель літніх людей та викрадали гроші. До складу банди аферистів входили три жінки та чоловік. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Скільки не закликають пенсіонерів не довіряти незнайомцям, які ходять по домівках з найрізноманітнішими «послугами» — від перевірки лічильників до обміну грошових купюр, шахраї все одно знаходять нових жертв. У Дніпрі після серії нещодавніх випадків поліцейські карного розшуку Дніпровського відділу поліції проводили оперативні заходи по такому кримінальному провадженню, коли отримали інформацію, що ще одна довірлива жертва лишилася коштів. Як повідомила поліції пенсіонерка, що мешкає на проспекті Поля, до неї із перевіркою лічильника завітали жінки, але після їхнього візиту вона не знайшла 30 тисяч гривень.

На щастя, злочинці не встигли далеко поїхати, але не обійшлося без погоні, чинення опору та травмування правоохоронця.

«Намагаючись втекти з місця злочину на автомобілі «Opel Vectra», вони були затримані поліцейськими. Під час затримання зловмисники умисно наїхали на оперативника, який отримав тілесні ушкодження та з травмою руки доставлений до лікарні», — повідомляють у поліції.

Наразі всіх чотирьох аферистів затримано. Крім крадіжки, їм доведеться відповідати й за насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Теги: шахраї,пенсіонери,затримання, Дніпро,поліцейські,травмування

© 2020 ternopol-inform

Мої відео