Тернопіль Інформ

В українських аеропортах відкрилися пункти пропуску

В українських аеропортах відкрилися пункти пропуску
147037 ПЕРЕГЛЯДІВ

На позачерговому засіданні уряду прийнято рішення і щодо можливості перетину кордону іноземними громадянами. Все це дасть змогу налагодити міжнародне повітряне авіасполучення. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

Відновлення регулярного міжнародного пасажирського авіасполучення в Україні розпочнеться з 15 червня, але вже з 12 червня уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в українських аеропортах та дозволив в’їзд для іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, кордони відкриваються, перш за все, для країн з розвиненим турістичним напрямом і сприятливою епідеміологічною ситуацією.

До того ж, визначена низка країн, які готові з 15 червня приймати українських туристів: Албанія, США — без обмежень на кордоні, без тестувань Велика Британія — з дотриманням карантину протягом 14 днів Туреччина — без обмежень на кордоні, тестування по прибуттю

З 27 червня: Туніс — з тестуванням по прибуттю

Після покращення епідемічної ситуації в Україні з 1 липня буде розглянута можливість відкриття кордонів з Грузією, Грецією, Чорногорією, Кіпром.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео