Тернопіль Інформ

У Кривому Розі чоловік обкрадав дитсадочки

У Кривому Розі чоловік обкрадав дитсадочки
379030 ПЕРЕГЛЯДІВ

Де тільки не стаються крадіжки. Уже нікого не дивує, коли пробираються в магазин чи квартиру. Але коли обкрадають дитячі садочки – це вже нонсенс. Але саме це й відбулося у Кривому Розі.

З кількох дитсадків міста були повідомлення про зникнення цінних речей. Але спіймати того, хто промишляв таким, ніяк не могли. Зловмисник використовував спеціальний інструмент задля проникнення до приміщень, швиденько там цупив те, що можна швидко і легко збути та покидав місце злочину, залишившись непоміченим. Довгий час зловмисник не потрапляв у поле зору правоохоронців, але це, нарешті, сталося.

Дніпровською поліцією повідомляється, що проводилися "розшукові заходи" у місті, конкретніше – у центрі. І саме там, у ході ще однієї із крадіжок, і було затримано чоловіка. Він крав гроші, цінні речі та техніку. Але більше це у нього не вийде.

Затриманим виявився 25-річний житель Кривого Рогу. Він раніше вже був судимим. Але попередній досвід його нічому не навчив і він знову взявся за правопорушення.

Наразі чоловіка підозрюють одразу в кількох крадіжках, адже всі вони були здійснені однаково. З'ясовуються обставини попередніх випадків та його причетність до них. Злочинця затримано й вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та оголошення підозри. Йому загрожує відповідальність за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням). Злодій може потрапити за ґрати на строк від трьох до шести років.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео