Тернопіль Інформ

Судові установи на Львівщині та Полтавщині відтепер під охороною Служби судової охорони

Судові установи на Львівщині та Полтавщині відтепер під охороною Служби судової охорони
394685 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Львівщині та Полтавщині сьогодні, 1 червня, три судові установи перейшли під захист Служби судової охорони.
Так, відсьогодні співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області забезпечуватимуть охорону і громадський порядок у Трускавецькому та Бориславському міських судах Львівської області.
Начальник Територіального управління Служби у Львівській області полковник Служби судової охорони Володимир Семенина завітав до судових установ і представив їх колективам своїх підлеглих, які забезпечуватимуть безпеку всіх учасників судових процесів. Особливу увагу судових охоронців він звернув на пильність та відповідальність у несенні служби, важливість покладених на Службу завдань та наголосив на ввічливому ставленні до відвідувачів і працівників судової установи.
Варто додати, що на Львівщині вже тридцять три органи та установи системи правосуддя перебувають під охороною Служби.
На Полтавщині двадцять шоста установа судової влади перейшла під надійний захист співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області – Хорольський районний суд.
- Щодня ми робимо все для того, аби якомога більше установ системи правосуддя Полтавської області перейшло під наш надійний захист. Адже безпека учасників судового процесу є запорукою успішного функціонування системи правосуддя. Відсьогодні ми будемо забезпечувати надійну охорону Хорольського районного суду, аби кожен міг спокійно виконувати свою роботу, - звернувся до колективу суду начальник Територіального управління Служби у Полтавській області полковник Служби судової охорони Олександр Аленін.
Голова ж суду Володимир Старокожко висловив упевненість, що взаємодія працівників апарату суду й судових охоронців буде якісною та продуктивною.
За доброю традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.
Наразі під охороною Служби вже перебувають 522 об’єкти системи правосуддя держави в усіх 24 областях України.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

© 2020 ternopol-inform

Мої відео