Тернопіль Інформ

Службове підроблення та пособництво у заволодінні чужим майном на суму понад 800 тисяч гривень - судитимуть інженера технагляду

Службове підроблення та пособництво у заволодінні чужим майном на суму понад 800 тисяч гривень - судитимуть інженера технагляду
215687 ПЕРЕГЛЯДІВ

Херсонською обласною прокуратурою спрямовано до суду обвинувальний акт відносно інженера технічного нагляду за фактом пособництва у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, що вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах (ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191 КК України).
У ході слідства встановлено, що обвинувачений під час виконання робіт з реконструкції трибун стадіону одного з міст Херсонського району, розуміючи, що вартість будівельних робіт безпідставно завищена підрядником, вніс неправдиві дані до актів виконаних будівельних робіт. Такими діями чоловік створив умови для перерахування товариству та подальшого незаконного заволодіння коштами в розмірі понад 800 тисяч гривень, чим заподіяв виконкому міськради матеріальну шкоду в особливо великому розмірі.
У разі визнання судом обвинуваченого винним у скоєнні злочину йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео