Тернопіль Інформ

5 років позбавлення волі - засуджено полковника поліції на Житомирщині

5 років позбавлення волі - засуджено полковника поліції на Житомирщині
49667 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За одержання неправомірної вигоди засуджено колишнього начальника одного з відділень Коростенського відділу ГУ НП в Житомирській області.

   Під час досудового розслідування та судового розгляду встановлено, що полковник поліції протягом грудня 2017 року – лютого 2018 року вимагав та одержав від громадянина України неправомірну вигоду у розмірі 10 тисяч гривень за безперешкодне зайняття підприємницькою діяльністю, пов’язаної з заготівлею та транспортуванням лісопродукції.

   09.10.2020 Овруцький районний суд Житомирської області погодився з представленими беззаперечними доказами сторони обвинувачення - військової прокуратури Житомирського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. Вирок суду обвинуваченому за ч. 3 ст. 368 КК України полковнику поліції - 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні просади чи займатись певною діяльністю строком на 3 роки з конфіскацією всього належного йому майна.


Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Військова прокуратура Житомирського гарнізону,вирок суду,Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,полковник поліції,позбавлення волі ,5 років,неправомірна вигода

© 2020 ternopol-inform

Мої відео