Тернопіль Інформ

Шахрайським шляхом заволодів земельною ділянкою громади вартістю понад 750 тис. грн – на лаві підсудних мешканець Київщини

Шахрайським шляхом заволодів земельною ділянкою громади вартістю понад 750 тис. грн – на лаві підсудних мешканець Київщини
276098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Обухівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Київщини за фактами шахрайства та використання підробленого документу (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

Розслідуванням встановлено, що на підставі підробленого рішення сесії міської ради, обвинувачений оформив право приватної власності на земельну ділянку площею 0,5 га, яка розташована в центральній частині міста Васильків, а її ринкова вартість становить понад 750 тис. грн.

Таким чином вказана земельна ділянка безпідставно вибула із комунальної власності громади.

За клопотанням прокуратури на земельну ділянку накладено арешт. До суду направлено цивільний позов щодо відшкодування спричинених збитків.

Досудове розслідування здійснювалось Обухівським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області.

          Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


© 2020 ternopol-inform

Мої відео