Тернопіль Інформ

Звинуватив у крадіжці та забив до смерті - мешканця Торецька засуджено до 9 років позбавлення волі

Звинуватив у крадіжці та забив до смерті - мешканця Торецька засуджено до 9 років позбавлення волі
364113 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Бахмутської окружної прокуратури довели у суді провину мешканця м. Торецька у вчиненні крадіжки чужого майна та умисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 1, 2 ст. 185, ч. 2 ст. 121 КК України). Його засуджено до 9 років за ґратами.

Суд встановив, що 13 листопада 2021 року чоловік, будучи напідпитку, прийшов до знайомого пенсіонера, у якого вдома перебували двоє жінок. Під час сумісного вживання спиртних напоїв гість звинуватив власника оселі в крадіжці грошей та мобільного телефону. З цієї причини між чоловіками виникла сварка.
 
 
Засуджений завдав 64-річному товаришеві декілька ударів кулаками по обличчю, а коли той впав, вдарив ногою й дерев’яним стільцем по голові і тулубу. Жінкам, які намагались його заспокоїти, він пригрозив фізичною розправою, а одну з них вдарив рукою по голові.  
 
Через кілька днів він знову прийшов до чоловіка та під час чергового застілля нагадав йому про свої образи і вкотре жорстоко побив. Отримавши важкий травматичний шок, зумовлений травмою грудної клітини з множинними переломами ребер та грудини, потерпілий помер. Його тіло без ознак життя на третій день виявила сестра, вона і зателефонувала до поліції.
 
До ухвалення вироку Дзержинським міським судом чоловік перебував у слідчому ізоляторі. І хоча свою провину він так і не визнав, її повністю доведено стороною обвинувачення.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео