Тернопіль Інформ

Спочатку вкрав сумку, а потім вибачився на Київщині, детальніше:

Спочатку вкрав сумку, а потім вибачився на Київщині, детальніше:
307643 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно у Бориспільському районі чоловік пограбував жінку в маршрутці, але після загартування оперативниками стрімко почав вибачитися.

 

До працівників оперативно-слідчої служби прийшла жінка віком 27 років з заявою про те, що її сумку вкрали в автобусі. Крім того, щодо даної ситуації вона опублікувала новину в інтернеті. Після такого звернення працівники поліції Бориспільщини оперативно почали шукати грабіжника в найближчих населених пунктах, опитувати свідків та дивитися різні камери спостереження.

 

Це дало результат і не більше як за 3 дні, оперативники знайшли крадія. Ним виявився односелець (с. Любарці) жінки віком 33 років. Він визнав свою провину та повідомив, що сумку залишив на автобусній зупинці. Додав, що поцупив лише гроші, які в сукупності складають 20 тисяч гривень. Злочинець щиросердечно вибачився перед потерпілою та повернув частину коштів.

 

Наразі відомо, що вже розпочато кримінальне провадження щодо цієї справи. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 5 років за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

 

 

© 2020 ternopol-inform

Мої відео