Тернопіль Інформ

На Київщині ексвласника фермерського господарства судитимуть за вбивство підлеглого та низку інших злочинів

На Київщині ексвласника фермерського господарства судитимуть за вбивство підлеглого та низку інших злочинів
310702 ПЕРЕГЛЯДІВ

Києво-Святошинська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який обвинувачується в умисному вбивстві, спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів, вирощуванні конопель та незаконному заволодінні паспортом громадянина України (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 310, ч. 3 ст. 357 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2020 року в  смт Макарів Бучанського району обвинувачений, будучи власником фермерського підприємства, у ході сварки вбив підлеглого.

Крім того, чоловік  відібрав паспорт у іншого робітника підприємства, який працював там за домовленістю та завдав тяжкі тілесні ушкодження ще одному потерпілому.

Вказаний громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння низки злочинів зокрема за незаконне позбавлення волі, порушення недоторканості житла, катування, хуліганство й незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами.

У ході проведення санкціонованих обшуків у чоловіка виявлено та вилучено наркотичний засіб канабіс, а також посіви конопель.   

Санкції статей передбачають до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування здійснювалося Бучанським РУП ГУНП в Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 ternopol-inform

Мої відео