Тернопіль Інформ

Бездіяльність військової влади: у Дніпрі командира військової частини притягнуто до адмінвідповідальності

Бездіяльність військової влади: у Дніпрі командира військової частини притягнуто до адмінвідповідальності
12989 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері склали протокол про вчинення військового адміністративного правопорушення стосовно командира військової частини за фактом бездіяльності військової влади (ч. 2 ст. 172-16 КУпАП).

Встановлено, що у липні 2020 року він не повідомив правоохоронні органи про кримінальне правопорушення, зокрема замах на викрадення дизельного палива військової частини у кількості понад 4,5 тис. кг, чим вчинив умисне невиконання військовою службовою особою покладених на нього службових обов’язків.

Рішенням Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області 26.08.2021 командира військової частини визнано винним у вчиненні військового адміністративного правопорушення та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 2465 гривень.

Теги: протокол про адміністративне правопорушення,Дніпровська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері,Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області ,штраф,бездіяльність,командир частини,Дніпро

© 2020 ternopol-inform

Мої відео